Våre Samarbeidspartnere

Viktigheten av Gode Samarbeidspartnere

For oss er verdien av sterke og gjensidige samarbeid uvurderlig. Vi tror på prinsippet om å gi og få tilbake, og dette danner grunnlaget for våre partnerskap med skoler, bedrifter, og idrettslag.

Gjensidige Relasjoner

Vi søker samarbeidspartnere som deler vår visjon om vekst og utvikling. Gjennom våre samarbeid ønsker vi å skape muligheter som er gunstige for begge parter. For oss betyr dette å bidra aktivt til prosjekter og initiativer, samtidig som vi får tilgang til ressurser og innsikt som kan hjelpe oss å nå våre mål.

En av våre hjertesaker er å samarbeide med det lokale næringslivet. Vi er stolte av å være en del av et levende samfunn, og vi ønsker å bidra ved å samarbeide med lokale skoler, bedrifter og idrettslag. Gjennom samarbeid med våre lokale partnere, bidrar vi til å styrke økonomien og kulturen i vårt nærområde. Vår visjon er å skape trivsel og utvikling i nærmiljøet

Flaktveit Vi Bryr oss!

Flaktveit Idrettsklubb (FIK) har siden sin stiftelse i 1994 vært dedikert til å fremme idrett og fellesskap i nærmiljøet. Klubben har vokst til å bli en av de mest allsidige idrettsklubbene i Bergen, noe som har vært mulig takket være sterke og gjensidige samarbeid med ulike partnere. For FIK er verdien av slike partnerskap uvurderlig, og klubben tror på prinsippet om å gi og få tilbake.

BOB

BOB er Vestlandets største boligbyggelag, med over 77 000 medlemmer. Vi er en engasjert og profesjonell by- og områdeutvikler, og bygger og forvalter boliger for våre medlemmer. Vår visjon er å bygge fellesskap!

Som bob medlem får du

  1. 15% på Catering fra FoodZone
  2. 10% på Bursdagsfeiring (FlipZone Trampolinepark)
  3. 15% på Hopping (FlipZone Trampolinepark 

#109SAMMEN

Lyngøy Motorsport har ett utrolig stort fokus på Psykiskhelse og anti-mobbing.  De jobber derfor aktivt mot å inkludere alle samt tilrettelegge for publikum med forskjellige funksjonsnedsettelser.

«Det å treffe og inkludere publikum når vi er rundt er noe vi prioriterer. Når vi er rundt møter vi utrolig mange fine folk, det at folk etter hvert deler sterke historier med oss om ting de har opplevd betyr mye for oss»