Konfirmasjon

Planlegger du å feire konfirmasjonen i Bergen? Da er FlipZoneFoods klar til å ta seg av maten!

Vi tilbyr et mangfold av deilige alternativer som passer enhver smak, inkludert Tapas, Grillmeny, Koldtbord og kaker. Vi forstår viktigheten av at konfirmasjonen blir en minneverdig dag for alle involverte, og vi legger vår ære i å sørge for at det skjer akkurat slik.

Enten du foretrekker å feire på et spesifikt sted eller hjemme i ro og fred, tilbyr vi levering rett til døren eller konfirmasjonslokalet.

Har du spørsmål eller ønsker å diskutere spesifikke behov? Ikke nøl med å kontakte oss på telefon 55 60 93 80 eller via e-post på post@flipzonefoods.no

La oss gjøre din konfirmasjonsfeiring uforglemmelig med våre delikate retter fra FlipZoneFoods!

Koldtbord

Utforsk vårt herlige koldtbord, en fest av smaker og ferske ingredienser som vil løfte enhver anledning. Vårt utvalg inkluderer saftig grillskinke med waldorfsalat, mørt roastbeef med potetsalat og sprøstekt løk, delikate kyllingklubber med paprika, og røkt laks med eggerøre for de som foretrekker noe lettere. For de som ønsker noe hjertevarmende, tilbyr vi også velsmakende skinkestek med surkål og varmrøkt pepperlaks med agurksalat.

Du kan også nyte en rikholdig skatt av skalldyr med håndpillede reker og krepsehaler, ledsaget av søtpotetsalat med fetaost og en frisk, blandet salat. Alle våre retter serveres med deilige dips som rømmedressing og aioli, samt nybakt brød og smør. Vi legger vekt på å presentere hvert fat med nøye påført pynt, og alt leveres i kjølekasser for å sikre optimal friskhet.

KR: 319,- Prisen er per person, og vi har et minimum på 10 personer

Tapas

Dykk inn i vår smakfulle verden av tapas, en eksklusiv samling av spennende og delikate retter som vil pirre smaksløkene dine.

Vår tapasmeny inkluderer autentiske spanske kjøttboller i hjemmelaget tomatsaus, saftige marinerte kyllingklubber, en variert utvalg av tapaspølser og smaksrike bacondadler. For de som elsker poteter, tilbyr vi hvitløksmarinerte amadinepoteter, samt et spekefat med ost for de som ønsker en ostefavoritt.

Nyt også våre fristende marinerte scampi og lefseruller med snøfrisk og varmrøkt laks. Alle rettene er nøye sammensatt og levert med en side av søtpotet salat med fetaost, frisk blandet salat og hjemmelaget focaccia. For å komplettere måltidet, serveres tapasen med deilige dip som aioli og rømmedressing.

Våre tapas retter leveres i varme- og kjøle kasser for å sikre at hver bit holder den optimale smaken til den skal nytes.

KR: 359,- Prisen er per person, og vi har et minimum på 10 personer

Grillmeny

Gi dine gjester en uforglemmelig smaksopplevelse med vår grillmeny, sammensatt av ferske og nylagede produkter som er perfekte for enhver anledning.

Maten leveres kald og klar for grilling, så sørg for å bestille vår dyktige grillmester for å ta seg av grillen under arrangementet.

Vår grillmeny inkluderer en rekke fristende alternativer, inkludert assorterte pølser, saftig grillribbe, kyllingspyd, spareribs, sommerens potetsalat, grønnsaksspyd og frisk salat. For å fullføre måltidet, serverer vi også coleslaw og dressing.

Kontakt oss i dag for å bestille dette smakfulle grillmåltidet til din neste fest eller sammenkomst!

KR: 289,- Prisen er per person, og vi har et minimum på 10 personer

Kaker

Gjør festen komplett med våre deilige kaker og desserter som vil glede både ganen og øynene.

Vi tilbyr et variert utvalg av kaker og desserter som vil være en perfekt avslutning på enhver festlig anledning. Fra saftige kaker til forfriskende desserter, har vi noe for enhver smak og preferanse.

For øyeblikket tar vi imot bestillinger for kaker, desserter og selskapsmat via e-post til post@flipzonefoods.no eller via telefon på 55 60 93 80.

La våre kaker og desserter være prikken over i-en på din neste fest! Kontakt oss i dag for å legge inn din bestilling.