Julebord 2024

Vi er glade for å kunne tilby dere en eksklusiv mulighet til å booke julebord hos oss i 2024. På menyen har vi blant annet to av Norges morsomste komikere, Christoffer Schjelderup og Dangfart Tønnesen. Som i årene før, tilbyr vi selvfølgelig også levering av julemat til deg eller din bedrift.

Datoer og Artister:

  • Lørdag 23. november: Nyt en hel time med stand up med den talentfulle Christoffer Schjelderup.
  • Fredag 29. november: Opplev galskapen med Dangfart Tønnessen.
  • Fredag 6. desember: Opplev galskapen med Dangfart Tønnessen.
  • Lørdag 14. desember: Nyt en hel time med stand up med den talentfulle Christoffer Schjelderup.

Ønsker du å leie våre lokaler utenom de oppgitte dagene, er det selvsagt mulig. Bare ta kontakt med oss så finner vi en passende tid for arrangementet ditt. Vi tilbyr også ulike underholdningsmuligheter som DJ, trubadur eller live band for å skape den perfekte stemningen. Gi oss beskjed om dine preferanser, så tar vi oss av resten!

I flere år har vi servert flere tusen sultne bergensere deilig julemat, og tilbakemeldingene er enestående: maten var aldeles nydelig. Gi julen en smak av tradisjon og god smak med vår deilige julemat. Vi tilbyr et bredt utvalg av delikatesser som vil glede ganen og varme hjertet i denne høytiden.

Pinnekjøtt: På jakt etter den autentiske smaken av norsk jul? Da er Brakstad pinnekjøtt det perfekte valget for å gjøre ditt julebord uforglemmelig. Vår lange tradisjon med å levere førsteklasses pinnekjøtt gjør oss til en pålitelig kilde for førsteklasses julemat.

Ribbe: Ingen norsk jul er komplett uten den klassiske juleribben. Vår juleribbe er valgt med omhu for å gi deg det beste av saftig kjøtt og den autentiske smaken av jul. Vær oppmerksom på at selv om vi streber etter den sprøeste svoren, kan vi ikke garantere dette, da det avhenger av flere faktorer under tilberedningen. Men vi kan love deg en smaksopplevelse du sent vil glemme!

Ta kontakt med oss for å skreddersy din perfekte julemiddag, og la oss ta hånd om matlagingen slik at du kan fokusere på å nyte tiden sammen med dine kjære.

Levering

Gratis levering ved minst 12 personer.
Maten kan også hentes hos FlipZone trampolinepark
Adresse: Liamyrane 16, 5132 Nyborg.
Minimum 8 personer pr rett.

Ta kontakt på 55 60 93 80 eller send en e-post til post@flipzonefoods.no for et uforpliktende tilbud på julemat.